Lennox anställda får 240 000 var i vinstdelning

2021 blev Lennox PR:s bästa år hittills, med en trettioprocentig tillväxt från 2020. Därmed blir vinstdelningen på Lennox PR 240 000 kronor per heltid. 


Årsresultatet för Lennox PR blev en omsättning på 13 miljoner kronor och ett rörelseresultat på dryga 2,6 miljoner. Det innebär en rörelsemarginal efter vinstdelning på omkring 20%.

Lennox PR använder varje år 40% av rörelseresultatet före finansiella poster till vinstdelning för alla anställda, på lika villkor. 2021 innebar detta att 1,7 miljoner kronor delades ut i extra löneutbetalningar och pensionsavsättningar.

– Vi har haft mycket att göra och arbetat under väldigt speciella omständigheter hela 2021. Därför känns det extra rättvist att vi får en så stor vinstdelning även i år – en bra bit över vårt mål på 150 000 per heltid, säger Robert Svensson, VD och medgrundare av Lennox PR.

Efterfrågan på förändringsarbeten, kriskommunikation, positioneringsuppdrag och tidsbegränsade uppdrag för att stärka kunders egna kommunikationsteam fortsatte att öka under 2021 efter rekordåret 2020. Lennox PR fortsätter därför att rekrytera för att möta det ökade behovet.

Föregående
Föregående

Fanny W. Viebke till Lennox PR

Nästa
Nästa

Dian Martinez Valencia och Elizabeth Johnson till Lennox PR