Dian Martinez Valencia och Elizabeth Johnson till Lennox PR

Dian Martinez Valencia och Elizabeth Johnson är de senaste tillskotten till Lennox PR.

Dian Martinez Valencia och Elizabeth Johnson är nya konsulter på Lennox PR. Elizabeth Johnson var tidigare kommunikations- och marknadsansvarig på AI Sustainability Center och Dian Martinez Valencia kommer närmast från rollen som byråchef på Agency.


Dian Martinez Valencia kommer närmast från pr-byrån Agency där han haft rollen som byråchef och kundansvarig. Han har dessförinnan bland annat varit marknadschef för Xiaomi Technology och internkommunikatör på Coca-Cola. Han har en pr-utbildning från Berghs och en examen som personalvetare från Uppsala Universitet

– Lennox breda erbjudande passar mig bra eftersom det ger mig möjlighet att använda mig av hela min erfarenhet i det dagliga arbetet, från rådgivande till utförande. Jag tycker också att Lennox särskiljer sig i synen på företagskultur och att se medarbetarna som den viktigaste konkurrensfördelen, säger Dian Martinez Valencia

Elizabeth Johnson var tidigare marknads- och kommunikationsansvarig för techstartupen AI Sustainability Center. Hon har tidigare arbetat med förändringskommunikation för ett flertal internationella företag som konsult på Deloitte i Chicago. Hon har en amerikansk kommunikationsutbildning och en svensk MBA-examen.

– Jag har letat efter en arbetsgivare där min erfarenhet av internationellt förändringsarbete kommer till sin rätt och där jag samtidigt kan omsätta mina kunskaper i att stötta svenska företag i deras behov och utmaningar, säger Elizabeth Johnson.

På Lennox PR kommer Elizabeth Johnson att arbeta som interimkonsult för en av Lennox PR:s kunder inom corporate communication. Dian Martinez Valencia går in som konsult och projektledare.

– Jag är så glad över att Dian och Elizabeth väljer att ansluta till oss. Dian är en mycket rutinerad pr-rådgivare och uppskattad projektledare med chefsbakgrund och Elizabeth bidrar med internationella erfarenheter på mycket hög nivå. De är både varmt välkomna och efterlängtade – 2020 var ett bra år för Lennox, och 2021 har fortsatt i samma takt, säger Robert Svensson, vd på Lennox PR.

Lennox PR erbjuder tjänster inom corporate communications, medierelationer, public affairs och opinionsbildning. Företaget fick flera nya uppdragsgivare under 2020 och första halvan av 2021 och fortsätter att växa. Bland Lennox PR:s kunder finns Sodexo, SAMI, Adapteo, AVIS och ett antal Vinnova-finansierade innovationsprojekt. Lennox PR grundades 2015, har kollektivavtal och är helägt av medarbetarna.

Föregående
Föregående

Lennox anställda får 240 000 var i vinstdelning

Nästa
Nästa

Lennox PR söker konsulter