Fanny W. Viebke till Lennox PR

Fanny W. Viebke är ny konsult på Lennox PR. Fanny kommer närmast från rollen som tf. presschef på C More och har dessförinnan en bakgrund från kommunikationsbyrån Archetype.


Fanny W. Viebke har en kandidatexamen i kommunikation och media från Uppsala Universitet och tar med sig gedigen erfarenhet av medierelationer, talesmannaprofilering och säljnära kommunikation.

– Jag lockades främst av Lennox kultur och arbetssätt med en starkt fokus på samarbete och kompetensdelning, men också av kundportföljen med många uppdrag på hög strategisk nivå, säger Fanny W. Viebke.

På Lennox PR kommer Fanny att arbeta med projektledning, medierelationer och rådgivning. Hon tar omedelbart en central roll i flera av kunduppdragen.

– Kampen om talangerna i vår bransch är på många sätt hårdare än någonsin. Därför är det extra roligt att kunna välkomna en stjärna som Fanny till Lennox. Efterfrågan på våra tjänster fortsätter att öka trots de oroliga tiderna och Fannys kompetens kommer väl till pass i våra uppdrag, säger Robert Svensson, vd på Lennox PR.

Lennox PR erbjuder tjänster inom corporate communications, medierelationer, public affairs och opinionsbildning. Företaget har varit lönsamt sedan start och har under de senaste två räkenskapsåren vuxit med ca 30 procent årligen. Bland Lennox PR:s kunder finns bland andra Sodexo, SAMI, Adapteo, AVIS och ett antal Vinnova-finansierade innovationsprojekt. Lennox PR grundades 2015, har kollektivavtal och tillämpar generell vinstdelning. Företaget är helägt av medarbetarna.

Föregående
Föregående

Vi är Årets Byrå!

Nästa
Nästa

Lennox anställda får 240 000 var i vinstdelning