Sänkt pris på pr för ideella organisationer

Det är dyrare för många ideella organisationer att anlita en pr-byrå än för företag. Detta eftersom man inte har möjlighet att dra av momsen. Lennox PR väljer nu att införa ett enhetligt timpris även för organisationer utan möjlighet till momsavdrag. 

– Vi på Lennox PR vill bidra till ett starkt civilsamhälle och därför kapar vi nu momsen för ideella organisationer och inför enhetligt timpris för alla. På så sätt hoppas vi att fler ideella organisationer ska få upp ögonen för de stora fördelar som finns med ett samarbete med en pr-byrå, säger Kristoffer Housset, vd Lennox PR. 

I praktiken innebär detta att Lennox inkluderar momsen i sina timpriser för uppdragsgivare i den ideella sektorn. Att anlita Lennox PR kostar därför 2 300 kronor per timme inklusive moms för icke momsregistrerade ideella organisationer. Vid större projekt eller retainersamarbeten är timpriset 2 000 kronor inklusive moms per timme. 

Momsregistrerade uppdragsgivare omfattas inte av förändringen.

Läs mer om vårt erbjudande till ideella organisationer

Lennox PR erbjuder tjänster inom bland annat corporate communications, medierelationer, public affairs och sociala medier. Bland kunderna finns Sodexo, SAMI, Adapteo, AVIS och Air France-KLM. Lennox PR kom på andra plats i  Årets Byrå 2023. Företaget grundades 2015, har kollektivavtal, generell vinstdelning och är helägt av medarbetarna. 

Kontakt: Kristoffer Housset, vd Lennox PR, 076-145 42 02, kristoffer.housset@lennoxpr.se

Föregående
Föregående

Elin Sundin till Lennox PR

Nästa
Nästa

Amanda Soltanian till Lennox PR