Elin Sundin till Lennox PR

Elin Sundin är ny konsult på Lennox PR. Hon kommer närmast från rollen som pressekreterare på Astma- och Allergiförbundet och har lång erfarenhet av politiskt påverkansarbete. 

— Jag drivs av att uppnå resultat som utvecklar samhälle och människor. Politisk påverkan är ett kraftfullt sätt att nå sådana resultat. Nu ser jag fram emot att hjälpa Lennox uppdragsgivare i deras påverkansarbete, säger Elin Sundin. 

De senaste tre åren har Elin varit pressekreterare på Astma- och Allergiförbundet. Där har hon bland annat lett ett påverkansarbete för pollenmätningar i hela landet och även utvecklat organisationens sociala kanaler. 

— Vi är glada över att ha rekryterat en ny kollega med gedigen erfarenhet inom opinionsbildning från både politik och civilsamhälle. Med Elin i teamet stärker vi vårt public affairs-erbjudande ytterligare, säger Kristoffer Housset vd på Lennox PR. 

Tidigare var Elin Sundin ordförande för organisationen Fatta och drev opinionsarbetet för samtyckeslagen. Lagändringen trädde sedan i kraft 2018. Sundin har även arbetat för Socialdemokraterna på riksnivå och inom Stockholms stad.

Lennox PR erbjuder tjänster inom bland annat corporate communications, medierelationer, public affairs och sociala medier. Bland kunderna finns Sodexo, SAMI, Adapteo, AVIS och Air France-KLM. Lennox PR kom på andra plats i  Årets Byrå 2023. Företaget grundades 2015, har kollektivavtal, generell vinstdelning och är helägt av medarbetarna.

Föregående
Föregående

Alexandru Al-Qassam till Lennox PR

Nästa
Nästa

Sänkt pris på pr för ideella organisationer