Amanda Soltanian till Lennox PR

Amanda Soltanian är ny konsult på Lennox PR. Hon kommer närmast från Mentor Sverige och har dessförinnan arbetat på bland annat Jung Relations. 


– Lennox är en byrå på en spännande utvecklingsresa med framåtsträvande kunder och höga ambitioner. Jag ser fram emot att bidra med min passion för kommunikation, medier och politik. Det är minst sagt lyxigt att bli en del av detta skarpa team, säger Amanda Soltanian, konsult på Lennox PR.

Amanda Soltanian har erfarenheter av strategisk kommunikation, analys och ledarskap från flera byråer och arbetsplatser. Hon har även gått Höj Rösten Politikerskola vid sidan av Berghs och studier i freds- och konfliktkunskap. 

–  Amanda är en engagerad och skicklig skribent med ett särskilt öga för den unga generationens villkor. Hon kommer att bidra mycket till vårt team här på Lennox och skapa stor nytta för våra kunder, säger Kristoffer Housset, vd på Lennox PR. 

Lennox PR erbjuder tjänster inom bland annat corporate communications, medierelationer, public affairs och sociala medier. Bland kunderna finns Sodexo, SAMI, Adapteo, AVIS och Air France-KLM. Lennox PR kom på andra plats i  Årets Byrå 2023. Företaget grundades 2015, har kollektivavtal, generell vinstdelning och är helägt av medarbetarna. 

Föregående
Föregående

Sänkt pris på pr för ideella organisationer

Nästa
Nästa

Lennox anställda får 183 000 i vinstdelning