Vi är Årets Byrå!

Lennox är PR-byrån med Sveriges nöjdaste kunder. Det har vi numera papper på sedan vi kammade hem förstaplatsen i Årets Byrå i kategorin för PR-byråer med en omsättning upp till 15 Mkr.


Årets Byrå är en årlig bransch- och kundstudie som kartlägger hur nöjda de största kommunikationsköparna är med sina kommunikationsbyråer. Studien genomförs av Regi och startade år 2000 i Sverige. Idag genomförs studien även i Finland och Norge och är den största studien i sitt slag.  

Kunderna utvärderar sina byråer anonymt och bidrar med sina insikter om samarbetet. Totalt behandlas varje år tusentals svar från köpare av kommunikationskonsulttjänster.

– Det här är ett kvitto på att vi gör rätt när vi sätter vår integritet som rådgivare och stoltheten i vårt hantverk lika högt som affären. Våra kunder vet att vi vill att de ska lyckas och att vi kommer att göra vårt yttersta för att de ska göra det, säger Robert Svensson, VD på Lennox.  

Lennox PR erbjuder tjänster inom corporate communications, medierelationer, public affairs och opinionsbildning. Företaget fick flera nya uppdragsgivare under 2020 och första halvan av 2021 och fortsätter att växa. Bland Lennox PR:s kunder finns Sodexo, SAMI, Adapteo, AVIS och ett antal Vinnova-finansierade innovationsprojekt. Lennox PR grundades 2015, har kollektivavtal, tillämpar generell vinstdelning och är helägt av medarbetarna.

Föregående
Föregående

Lennox PR söker erfarna konsulter

Nästa
Nästa

Fanny W. Viebke till Lennox PR