Alexandru Al-Qassam till Lennox PR

Hållbarhetsspecialisten Alexandru Al-Qassam är ny konsult på Lennox PR. Han har tidigare arbetat på bland annat Oatly Department of Mind Control, Friluftsfrämjandet och pr-byrån Westander.

– Att få bidra med min expertis inom hållbarhet till ett så passionerat team känns otroligt meningsfullt. Jag är glad och inspirerad av mina första dagar på Lennox PR och ser fram emot att skapa positiv förändring och göra skillnad genom vårt arbete, säger Alexandru Al-Qassam, konsult på Lennox PR.

Alexandru Al-Qassam har lång erfarenhet av projektledning, klimat- och hållbarhetskommunikation och politiskt påverkansarbete från flera byråer och organisationer. Aktuell Hållbarhet har tidigare utsett honom till den 30:e hållbarhetsmäktigaste i Sverige och som en av 33 hållbarhetstalanger under 33 år.

Han har också en kandidatexamen i Miljövetenskap vid Malmö Universitet samt gått Cogitoakademins politiska utbildning.

–  Med Alexandru i teamet får vi in en profilerad hållbarhetskommunikatör som kommer att skapa stor nytta för våra kunder. Vi vill främja en hållbar utveckling genom våra uppdrag och därför känns det här som en kanonrekrytering för oss, säger Kristoffer Housset, vd på Lennox PR. 

Lennox PR erbjuder tjänster inom bland annat corporate communications, medierelationer, public affairs och sociala medier. Bland kunderna finns Sodexo, SAMI, Adapteo, AVIS och Air France-KLM. Lennox PR kom på andra plats i Årets Byrå 2023. Företaget grundades 2015, har kollektivavtal, generell vinstdelning och är helägt av medarbetarna. 

Föregående
Föregående

Lennox PR är årets pr-byrå 2024

Nästa
Nästa

Elin Sundin till Lennox PR