Elin Agorelius till Lennox PR

Elin Agorelius är ny konsult på Lennox PR. Hon kommer närmast från Hallvarsson & Halvarsson och har dessförinnan arbetat på Ung Privatekonomi, Jung Relations och med Aftonbladet.


Elin Agorelius har flerårig erfarenhet av kampanjutveckling, projektledning och opinionsbildning och har efter sin tid som verksamhetschef för Ung Privatekonomi särskild kompetens inom finanssegmentet och utbildning. Hon är utbildad vid Berghs School of Communications. 

– Jag gillar att kombinera PR-hantverkets kreativitet, samhällsfrågor och strategi. Lennox gör allt detta, samtidigt som de har en välkomnande företagskultur där samarbete värderas högt. Allt detta gör att jag är väldigt glad att börja jobba här.

–  Elin har en bred bakgrund och vi sätter särskilt värde på hennes långa praktiska erfarenhet av opinionsarbete och digital strategi. Hon är varmt välkommen till oss – det är alltid en glädje att välkomna fler medarbetare till Lennox, säger Robert Svensson, VD på Lennox.  

Lennox PR erbjuder tjänster inom corporate communications, medierelationer, public affairs och opinionsbildning. Bland Lennox PR:s kunder finns Sodexo, SAMI, Adapteo, AVIS och ett antal Vinnova-finansierade innovationsprojekt. Lennox PR utsågs till Årets Byrå 2022 i kategorin PR-byråer med en omsättning upp till 15 miljoner kronor. Företaget grundades 2015, har kollektivavtal, generell vinstdelning och är helägt av medarbetarna.

Föregående
Föregående

Air France-KLM inleder samarbete med Lennox PR

Nästa
Nästa

Basak Öztürk till Lennox PR