Basak Öztürk till Lennox PR

Basak Öztürk gör under höstterminen praktik på Lennox PR. Hon är masterstudent i marknadsföring och har sedan tidigare en examen i medie- och kommunikationsvetenskap.


Basak studerar masterprogrammet i marknadsföring vid Stockholms Universitet, och har sedan tidigare en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap från Södertörns högskola. Hon har också studerat lingvistik, organisationsvetenskap och psykologi.

– Jag är särskilt intresserad av corporate communications, konsumentbeteende samt hur företag väljer att agera strategiskt kopplat till vilken kundgrupp de har, och jag såg att Lennox hade flera uppdrag där jag skulle kunna få väldigt konkret erfarenhet av att arbeta med det, säger Basak Öztürk.

–  Basak är väldigt välkommen till oss på Lennox. Vi byråer har ett stort ansvar att ge branschens studenter en bra introduktion till branschen, och samtidigt lär vi oss mycket i utbyte, säger Robert Svensson, VD på Lennox. 

Lennox PR erbjuder tjänster inom corporate communications, medierelationer, public affairs och opinionsbildning. Bland Lennox PR:s kunder finns Sodexo, SAMI, Adapteo, AVIS och ett antal Vinnova-finansierade innovationsprojekt. Lennox PR grundades 2015, har kollektivavtal, generell vinstdelning och är helägt av medarbetarna. 

Föregående
Föregående

Elin Agorelius till Lennox PR

Nästa
Nästa

Nils Djurklou till Lennox PR