Lennox PR är årets pr-byrå 2024

Lennox PR har utsetts till Årets Byrå 2024 i kategorin pr och kommunikation. Det betyder att Lennox nu har utsetts till Sveriges bästa pr-byrå fler gånger än någon annan de senaste fem åren.

– Jag är oerhört stolt över att vi nu kan titulera oss Sveriges bästa pr-byrå. En viktig anledning till framgången är att Lennox på riktigt är ett lärande företag som lyckas kombinera nära och förtroendefulla samarbeten med en stor integritet som rådgivare, säger Kristoffer Housset, vd på Lennox PR.

Varje år genomför undersökningsföretaget Regi en kartläggning av kundnöjdheten bland de största köparna av kommunikationstjänster. Utvärderingen sker anonymt och bidrar med insikter om samarbetet. Utmärkelsen Årets Byrå går till den byrå som får högst betyg av kunderna.

I år delade Lennox prispall med branschkollegorna Story Relations, som kom tvåa, och Coreworkers, som kom trea.

Lennox PR erbjuder tjänster inom corporate communications, public affairs, medierelationer, kriskommunikation, sociala medier, interimslösningar och tankeledarskap. Bland våra kunder finns Sodexo, Adapteo, Euro Accident, SAMI, 60plusbanken, AVIS, Musikförläggarna och Länsförsäkringars Forskningsfond. Lennox PR grundades 2015, har kollektivavtal, tillämpar generell vinstdelning och är helägt av medarbetarna.

Föregående
Föregående

Lennox anställda får 23 000 i vinstdelning

Nästa
Nästa

Alexandru Al-Qassam till Lennox PR